Clear and Clever ICT Solutions     •   T: 050 3115686    •   E: info@amyyon.nl

Wie is Clark?

ICT die uw werkproces ondersteunt

Goede werkplekken, optimale bereikbaarheid en kosten besparen: wij weten hoe we dat voor elkaar krijgen. ICT is immers meer dan techniek alleen. Clarkt-ICT houdt het doel van uw ICT scherp in het vizier. Met de juiste innovaties, hoogwaardige kwaliteitsproducten en goed opgeleide vakmensen bedienen wij u optimaal. Dat betekent uiteraard dat wij ons in uw organisatie verdiepen. We luisteren, denken mee en geven altijd een passend en deskundig advies. Duidelijk en slim, dat is hoe wij uw ICT faciliteren.

Continuïteit en veiligheid van uw ICT.

ICT ingewikkeld? Voor Clark-ICT niet. Wij maken ICT binnen uw organisatie eenvoudiger en daarmee solide. En zorgen daarbij voor flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Met de nieuwste technieken en apparatuur bieden wij intelligente oplossingen. Daarmee houden we uiteraard altijd rekening met de gewenste functionaliteiten en uw budget.

En wilt u liever helemaal niets te maken hebben met systeembeheer? Dan verzorgen wij ook het systeembeheer, op afstand of op uw locatie.

Clark_autos

Waar komt Clark vandaan?

Van computerwinkel naar MKB-automatiseerder

De focus verlegde zich in de loop der jaren van MKB-automatisering naar aparte disciplines van systeembeheer, ICT-onderhoud en het aanleggen van netwerken. Ook kwam er meer personeel in dienst. In 2010 verhuisde het bedrijf dan ook naar een nieuw pand met kantoorruimte. Al snel bleek dat de kracht van deze ICT-dienstverlener ligt in de zakelijke markt.  In 2012 besloot Martijn dan ook om zich alleen nog te richten op de zakelijke markt: alle MKB-werkzaamheden van BitPlus gingen verder onder de naam Clark-ICT.

Van MKB-automatiseerder naar allround ICT-dienstverlener

ICT op een doordachte en proactieve manier voor het MKB faciliteren is inmiddels dagelijkse kost. Een goed opgeleid team voorziet onze klanten van intelligente ICT-oplossingen en neemt hen werk uit handen. Vanuit passie en met veel ervaring.

Copyright 2012 Clark ICT. Design by Clark ICT
ICT beheer in Groningen en omstreken